Bootcamptraining Twello / Apeldoorn

kidsbootcamp

Bootcamp / Personal by Vissitsports.nl

Bootcamp is een les waarbij zowel de conditie als de kracht wordt verbeterd en alle soorten bewegingen en atributen kunnen worden gebruikt om de deelnemers conditioneel te “trainen”. Denk hierbij aan springen , push ups sit-ups, kniebuigingen,gewichten tillen, elastieken of touwtrekken! We maken gebruik van natuurlijke hindernissen en obstakels en gaan daarmee een uitdaging aan! Conditionele oefeningen worden in een snel tempo afgewisseld met kracht oefeningen.Bootcamp is de sport voor verbeteren van je algehele conditie, om een strakker lijf te krijgen en om gezellig in de buitenlucht te sporten! Bovendien is het een perfecte aanvulling op de training van andere sporten!

Geschikt voor…
Geschikt voor iedereen die zijn of haar conditie wil verbeteren en/of gewicht wil verliezen. Het maakt niet uit op welk niveau je zit! Deelnemers die goed getraind zijn doen meer herhalingen of pakken zwaardere parkoertjes!
Hoe gaan we deze geven?
We maken de trainingen zo dat iedereen mee kan doen. We maken vooral gebruik van jou eigen lichaam en middelen en atributendie we tegenkomen tijdens de training. De lessen duren een uur , inclusief de warming up en cooling down.

Trainingstijd
Bootcamp Twello

Vanaf 1 jan 2017 iedere week 3x bootcamptraining!

Locaties :
*Di Hof van Bussloo ( Mrt-Okt ) aanvang 19.30 *Do Cafe Titus aanvang 19.30
*Zo Hof van Bussloo aanvang 09.30

Bootcamp Apeldoorn

*Za Parkeerplaats Steeds Hooger ( Orderbos ) Aanvang 9.00 -10.00

Training op maat zowel binnen als buiten tegen een goed tarief!

Info via jwscheur@kpnmail.nl en 0639770675

bootcamp-faster

startup

15141106334301516972892486

Reacties zijn afgesloten.